Boeket voor jouw bruiloft

Ga je binnenkort trouwen en ben je op zoek naar een speciaal bruiloft boeket? Elke bruiloft is uniek en iets om nooit meer te vergeten. Daar horen natuurlijk ook onvergetelijke bloemen bij! Omdat trouwen een persoonlijke dag is, snappen wij dat daar ook persoonlijk gekozen bloemen bij horen. Bij Baars Bloembinders maken wij alle bruidsboeketten op maat en geheel naar jullie wensen. Het kiezen van de juiste bloemen kan lastig zijn, hierbij kunnen wij je begeleiden en adviseren.

Ook mogen stijlvolle corsages, aparte boeketjes voor de bruidsmeisjes en een sfeervolle aankleding van de bruiloftslocatie niet ontbreken. Kom eens langs in onze winkel, dan kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn!

Bruidsbloemen trouwbloemen boeketten

De mooiste boeketten om cadeau te doen

Verschillende trouwboeketten

Biedermeier boeket

Het Biedermeier bruiloft boeket is het bolvormige boeket zoals de meeste kennen. De bloemen in dit boeket worden compact gebonden om een halve bol te vormen.

Plukboeket

Plukboeketten worden steeds populairder. Je ziet deze trend ook steeds vaker voorbij komen. Deze boeketten worden los gebonden en zijn vaak samengesteld met speelse hoogteverschillen.

Druppel

Zoals we hem kennen maar dan nét iets anders. Ook dit is een bolvormig boeket, met het verschil dat de helft uitloopt in een licht spitse punt. Vaak worden de bloemen op draad gebonden, omdat het geheel dan het meest stevig blijft.

Waterval

Dit boeket lijkt een beetje op de druppel doordat de bloem als het waren naar beneden hangt, maar is nog  wat langer en net wat opvallender. Je hebt de waterval heel subtiel maar ook heel uitbundig met diverse opvallende kleuren.

Composiet bruidsboeket

Dit boeket is een boeket wat heel veel tijd en werk van je vraagt. Dit bloemwerk bevat honderden losse echte bloemblaadjes die op één draad worden gebonden of aan elkaar worden gelijmd. Uiteindelijk lijkt dit op één grote bloem.

Aankleding bruiloft

PHOTO-2019-04-11-14-27-22

Trouwauto bloemen

bruidsbloemen-4

Corsages

bruidsbloemen-2

Trouwboeket

bruiloft boeket
Inspiratie voor jouw grote dag

Wil je graag persoonlijk het bruidsbloemwerk komen bespreken en je laten adviseren door onze stylisten? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

MM slash DD slash JJJJ

De liefde vieren met bloemen

Wil je graag persoonlijk het bruidsbloemwerk komen bespreken en je laten adviseren door onze stylisten? Via onze contactpagina kan je het afspraakformulier invullen.