Zijden boeket

Met bloemen en planten kun je op een eenvoudige manier sfeer en leven geven aan je huis of kantoor. Wil jij altijd kunnen genieten van een mooie bos bloemen zonder dat je na een aantal weken de bloemen moet verversen? Heb je er dan weleens aan gedacht om te kiezen voor een zijden boeket? Baars Bloembinders heeft een ruim assortiment zijden bloemen van het merk Silk-ka. Zijden bloemen hebben allerlei voordelen ten opzichte van echte bloemen. Zo zijn ze bijvoorbeeld praktischer in onderhoud, hoeven ze niet in de zon, heb je geen last van uitvallende bladeren en hoef je ze geen water te geven.

Je kunt in onze winkel zelf een zijden boeket samenstellen, maar wij gaan ook graag voor je aan de slag aan de hand van jouw wensen. Wij zijn al ruim 100 jaar een begrip in IJsselstein en omgeving. Onze expertise en jarenlange ervaring gebruiken wij graag om jou van een mooi boeket (zijden) bloemen te voorzien! Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of 030-6881325 en info@baars-bloembinders.nl.

Het verhaal van Silk-ka

Het verhaal van Silk-ka begint meer dan 30 jaar geleden. Patrick Oude Groeniger is de zoon van een bloemist en dat maakte het een gewaagde stap om zijden bloemen te gaan ontwerpen. Inmiddels worden de kunstbloemen in meer dan 75 landen over de hele wereld verkocht. Maak kennis met het verhaal van Patrick en hoe zijn passie is ontstaan:

“De liefde voor bloemen en bloemschikken is er bij mij met de paplepel ingegoten dankzij de bloemenwinkel van mijn vader. Daar werd ik voor het eerst geïnspireerd en gemotiveerd om mijn vaardigheden in het bloemschikken verder te ontwikkelen. Ik raakte hierin zo bedreven, dat het me zelfs internationale erkenning opleverde. Tijdens mijn voortdurende zoektocht naar nieuwe creaties en innovaties ontdekte ik de eindeloze mogelijkheden van zijde. Zo ontstond mijn fascinatie en passie voor kunstbloemen. Ik besloot een nieuwe weg in te slaan. Een nieuw concept werd geboren, een nieuw bedrijf werd opgericht: Silk-ka. Tegenwoordig zijn we één van de bekendste ontwerpers en exporteurs van kunstbloemencollecties wereldwijd. Een prestatie die mede mogelijk is gemaakt door onze loyale en zeer gewaardeerde klanten. Zonder hen hadden we dit niet gekund!”

Patrick Oude Groeniger – Silk-ka

Collecties

Wij hebben in ons assortiment een ruime keuze aan zijden bloemen van het merk Silk-ka. De collecties van Silk-ka richten zich altijd op de seizoenen. Hierdoor wordt er elke herfst, winter, lente en zomer een passende collectie uitgebracht. En op deze manier passen de bloemen altijd bij de trends van dat moment. In onze winkel hebben wij een prachtige wand met een ruim assortiment zijden bloemen, waar wij een uniek boeket mee kunnen samenstellen voor in huis of voor op kantoor. Kom gezellig langs in onze winkel in IJsselstein, nabij Utrecht en laat je inspireren!