Zijden veldboeket

Bloemen en planten kunnen veel sfeer en leven geven aan je huis of kantoorruimte, maar hebben ook onderhoud nodig. Wil jij elke dag kunnen genieten van mooie bloemen zonder dat je er veel aandacht aan hoeft te besteden? Kies dan eens voor een veldboeket van zijden bloemen! Wij hebben in onze winkel een ruim assortiment aan zijden bloemen van het merk Silk-ka. Zijden bloemen hebben ten opzichte van echte bloemen allerlei voordelen. Ze zijn bijvoorbeeld praktischer in onderhoud, ze verliezen geen bladeren, je hoeft ze geen water te geven en en je hoeft ze niet in de zon te zetten.

In onze winkel kun je zelf een zijden veldboeket samenstellen. Daarnaast gaan wij ook graag voor je aan de slag aan de hand van jouw persoonlijke wensen. Baars Bloembinders is al ruim 100 jaar een begrip in IJsselstein en omgeving. Wij zetten onze expertise en jarenlange ervaring graag in om jou van een mooi zijden veldboeket te voorzien. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of 030-6881325 en info@baars-bloembinders.nl. Of loop eens binnen bij ons in de winkel!

Het verhaal van Silk-ka

Het verhaal van Silk-ka begint meer dan 30 jaar geleden. Patrick Oude Groeniger is de zoon van een bloemist en dat maakte het een gewaagde stap om zijden bloemen te gaan ontwerpen. Inmiddels worden de kunstbloemen in meer dan 75 landen over de hele wereld verkocht. Maak kennis met het verhaal van Patrick en hoe zijn passie is ontstaan:

“De liefde voor bloemen en bloemschikken is er bij mij met de paplepel ingegoten dankzij de bloemenwinkel van mijn vader. Daar werd ik voor het eerst geïnspireerd en gemotiveerd om mijn vaardigheden in het bloemschikken verder te ontwikkelen. Ik raakte hierin zo bedreven, dat het me zelfs internationale erkenning opleverde. Tijdens mijn voortdurende zoektocht naar nieuwe creaties en innovaties ontdekte ik de eindeloze mogelijkheden van zijde. Zo ontstond mijn fascinatie en passie voor kunstbloemen. Ik besloot een nieuwe weg in te slaan. Een nieuw concept werd geboren, een nieuw bedrijf werd opgericht: Silk-ka. Tegenwoordig zijn we één van de bekendste ontwerpers en exporteurs van kunstbloemencollecties wereldwijd. Een prestatie die mede mogelijk is gemaakt door onze loyale en zeer gewaardeerde klanten. Zonder hen hadden we dit niet gekund!”

Patrick Oude Groeniger – Silk-ka

Collecties

In ons assortiment hebben wij een ruime keuze aan zijden bloemen van het Nederlandse merk Silk-ka. Silk-ka richt haar collecties altijd op de seizoenen. Zo wordt er elke herfst, winter, lente en zomer een passende collectie uitgebracht. Hierdoor passen de bloemen altijd bij de huidige trends van het moment. Wij hebben in onze winkel een wand gevuld met zijden bloemen waar wij een mooi veldboeket mee kunnen samenstellen voor thuis of op kantoor. Kom langs in onze winkel in IJsselstein en laat je inspireren!