Boeket voor uw bruiloft

Gefeliciteerd met het voorgenomen huwelijk. Onze stylisten hebben jarenlange ervaring in het opfleuren van deze bijzondere dag. Kijk en geniet!

Als u gaat trouwen wilt u toch geen standaardboeket? Bij de mooiste dag van uw leven horen speciale bloemenarrangementen. Een exclusief bruidsboeket, stijlvolle corsages, aparte boeketjes voor de bruidsmeisjes, een sfeervolle aankleding van de bruiloftslocatie…. Unieke creaties die het feest helemaal af maken. Persoonlijk en eigentijds.

Hierin kunnen wij u begeleiden en adviseren. Baars Bloembinders heeft jarenlange ervaring en werkt samen via afscheid met bloemen.

Bruidsbloemen trouwbloemen boeketten

Aankleding bruiloft

PHOTO-2019-04-11-14-27-22

Trouwauto bloemen

bruidsbloemen-4

Corsages

bruidsbloemen-2

Trouwboeket

Trouwboeket-Baars
Inspiratie voor uw grote dag

Naast de vele voorbeelden die wij u ter inspiratie kunnen laten zien, staan wij uiteraard ook open voor uw eigen ideeën. Op social media een leuk boeket gezien? Wij kunnen hem zeker voor u maken! Daag ons uit! Heeft u ook al een kijkje genomen op onze inspirerende Instagram pagina?

De liefde vieren met bloemen

Wilt u graag persoonlijk het bruidsbloemwerk komen bespreken en u laten adviseren door onze stylisten? Ga naar onze contactpagina en vul het afspraakformulier in.