Rouwboeket bestellen

Afscheid nemen is voor niemand eenvoudig. Zeg met een rouwboeket, wat niet in woorden is uit te drukken.

Wij zorgen voor een persoonlijk afscheid, van een eenvoudig stijlvol rouwwerk tot een complete kistbedekking. Er kunnen verschillende vormen en bloemen worden gekozen, passend bij de overledene en het seizoen.

Hierin kunnen wij je begeleiden en adviseren. Baars Bloembinders heeft jarenlange ervaring en werkt samen via Afscheid met Bloemen.

Wil je een afspraak maken voor het samenstellen van het rouwboeket? Bel onderstaand nummer. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

rouwboeketten

Persoonlijke (thuis)service

Als een geliefde overlijdt komt er veel op je af. Ondanks het verdriet moet er van alles geregeld worden. Als dat nodig is komen wij bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Gewoon bij je thuis en op een moment dat het voor jou schikt.

Afscheid met bloemen logo

Bekijk hier enkele rouwstukken

Verschillende soorten rouwboeketten

Rouwbloemen zijn er in veel verschillende soorten en maten. Er is een groot onderscheid te maken tussen een rouwboeket en een rouwstuk.

Een rouwboeket is een boeket met bloemen, zoals je die ook kent van een gewoon boeket. Uiteraard zijn deze qua bloemen en kleur zo geselecteerd, dat ze geschikt zijn als rouwboeket. De rouwboeketten van Baars Bloembinders kunnen volledig samengesteld worden naar uw wensen.

Bij een rouwstuk zijn bloemen gestoken in oase. Bij een rouwstuk bestaan veel verschillende soorten:

  • Krans, hart of andere vorm rouwstuk: meestal geplaatst bij een graf of bij de kist
  • Druppelvormig, bol of ovaal rouwstuk: meestal geplaatst bij een graf of op de kist
  • Kistaankleding: meestal geplaatst op de kist

Afspraak maken voor het samenstellen van een rouwboeket? Vul onderstaand terugbel formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan