Des Pots vazen bij Baars Bloembinders

Bij Baars Bloembinders kun je terecht voor de exclusieve woonaccessoires, vazen en potten van Des Pots. Sinds 1989 laat Des Pots zijn sporen na in binnen- en buitenland als specialist in artistieke producten. Hun streven is het bedenken, ontwerpen, produceren en leveren van producten die raken aan de ziel. De collectie van Des Pots straalt een volledig eigen stijl en karakter uit, met elk stuk handgemaakt. Dit uit zich in een verrassende veelzijdigheid!

Tover je interieur om met Des Pots

Met hun unieke ontwerpen en levendige kleuren zijn deze vazen meer dan alleen functionele decoraties; ze zijn ware kunstwerken. Combineer ze in huis door te spelen met contrasten en harmonieën. Plaats bijvoorbeeld een opvallende, grote vaas in een hoek van de kamer om een ​​statement te maken, en vul andere delen van de ruimte aan met kleinere, complementaire vazen. Mix en match kleuren en vormen voor een eclectische uitstraling, of kies voor een meer gecoördineerde look door vazen te selecteren die passen bij het kleurenpalet van de kamer. Hoe dan ook, de vazen van des Pots voegen een vleugje vrolijkheid en individualiteit toe aan elk interieur.

Eigenzinnige eyecatchers

De woonaccessoires, potten en vazen van Des Pots vallen op door hun opvallende kleuren, unieke samenstelling en mooie vorm. Er wordt gebruik gemaakt van veel verschillende materialen zoals glas, keramiek, hout, porselein, metaal en schelpen zodat het echt een exclusief geheel wordt. Van het bedenken en het ontwerpen tot de productie van de materialen; de eigenzinnige producten van Des Pots worden in eigen beheer ontwikkeld. De producten zijn tijdloos, natuurlijk, stijlvol, sprookjesachtig, persoonlijk, simpel en bovenal heel kleurrijk.

Echte eyecatchers, dat zijn de producten van Des Pots zeker! Of je nu opzoek bent naar bloempotten in de vorm van een aardbei of naar een vaas die bedekt is met allemaal kleine gekleurde bloemetjes of citroenen; het zit allemaal in de collectie. Van zachte pasteltinten tot knallende neonkleuren, door het ruime assortiment aan vormen en kleuren zit er vast iets voor je bij.

Te combineren met kleur

De kleine woonaccessoires zoals vaasjes, bakjes, vogeltjes of potjes kun je leuk op schaal combineren met een mooie plant of siertak. Daarnaast kun je de grote vazen vullen met een mooie bos verse bloemen of kunstbloemen. Doordat de meeste producten van Des Pots zelf al veel kleur bevatten, kun je ze combineren met andere uitgesproken kleuren maar ook juist met wat rustigere tinten. Hoe je de vazen, potten en woonaccessoires ook combineert, ze zijn een meerwaarde in je interieur.

Als officiële dealer van Des Pots hebben wij bij Baars Bloembinders een ruime collectie aan artistieke woonaccessoires, potten en vazen in onze winkel staan. Des Pots bewaart de exclusiviteit en het unieke karakter door producten niet in webshops te verkopen. Ben je benieuwd naar deze artistieke producten? Kom ze gerust eens in onze winkel bekijken. Wij adviseren je graag.

Laat je inspireren in onze winkel