Bestel makkelijk online

POPULAIRE ITEMS

Baobab Collection

In ons assortiment hebben wij naast bloemen en planten ook woonaccessoires zoals de kaarsen van Baobab. Sinds 2002 is dit Belgische, toonaangevende merk op de markt doorgebroken. Baobab Collection staat bekend om het ontwerpen van esthetische en geurende voorwerpen. Naast dat je de kaarsen bij ons in de winkel kunt kopen, kun je ze ook direct in onze webshop bestellen. Bekijk hieronder een greep uit onze Baobab collectie!

Europees vakmanschap

De grondstoffen van Baobab kaarsen worden met de grootste zorg gekozen zodat elke kaars een uitzonderlijk object van grote kwaliteit is. In België zit het ontwerpbureau gevestigd dat alle kaarsen en geurdiffusers ontwerpt en ontwikkelt. Alle Baobab Collection kaarsen worden handgemaakt in de Baobab werkplaatsen en elk onderdeel wordt gemaakt door de allerbeste Europese ambachtslieden. Op deze manier kan Baobab de hoge kwaliteit van hun kaarsen garanderen. Het toevoegen van een zwart lint en en zwart label geven de Baobab kaarsen hun identiteit.

De Baobab collectie

De eerste succesvolle van collectie Baobab was de All Seasons collectie. Deze kaarsen hadden gekleurde was en de geuren nodigden je uit naar een reis naar het Afrikaanse continent. In de loop van tijd werden er ook nieuwe creaties en collecties aan het kaarsenassortiment toegevoegd.

In dezelfde periode werden er ook geurdiffusers met een indrukwekkende uitstraling aan de collectie toegevoegd. Recentelijk vond de lancering van My first Baobab plaats. Dit zijn kleine kaarsen met een ludieke uitstraling. Baobab heeft een aantal blijvende collecties, maar brengt daarnaast ook jaarlijks nieuwe geurkaarsen en geurdiffusers uit.