Boeket voor jouw bruiloft

Gefeliciteerd met het voorgenomen huwelijk. Onze stylisten hebben jarenlange ervaring in het opfleuren van deze bijzondere dag. Kijk en geniet!

Als je gaat trouwen wil je toch geen standaardboeket? Bij de mooiste dag van jouw leven hoort een speciaal trouwboeket. Een exclusief bruidsboeket, stijlvolle corsages, aparte boeketjes voor de bruidsmeisjes, een sfeervolle aankleding van de bruiloftslocatie en unieke creaties die het feest helemaal af maken. Persoonlijk en eigentijds.

Hierin kunnen wij je begeleiden en adviseren. Baars Bloembinders heeft jarenlange ervaring met het maken van de mooiste trouwboeketten!

trouwboeket

Verschillende trouwboeketten

Biedermeier boeket

Het Biedermeier trouwboeket is het bolvormige boeket zoals de meeste kennen. De bloemen in dit boeket worden compact gebonden om een halve bol te vormen.

Plukboeket

Plukboeketten worden steeds populairder. Je ziet deze trend ook steeds vaker voorbij komen. Deze boeketten worden los gebonden en zijn vaak samengesteld met speelse hoogteverschillen.

Druppel

Zoals we hem kennen maar dan nét iets anders. Ook dit is een bolvormig boeket, met het verschil dat de helft uitloopt in een licht spitse punt. Vaak worden de bloemen op draad gebonden, omdat het geheel dan het meest stevig blijft.

Waterval

Dit boeket lijkt een beetje op de druppel doordat de bloem als het waren naar beneden hangt, maar is nog  wat langer en net wat opvallender. Je hebt de waterval heel subtiel maar ook heel uitbundig met diverse opvallende kleuren.

Composiet bruidsboeket

Dit boeket is een trouwboeket wat heel veel tijd en werk van je vraagt. Dit bloemwerk bevat honderden losse echte bloemblaadjes die op één draad worden gebonden of aan elkaar worden gelijmd. Uiteindelijk lijkt dit op één grote bloem.

Aankleding bruiloft

tafel bloemen

Trouwauto bloemen

trouwauto boeket

Corsages

bruidsbloemen boeket

Trouwboeket

trouwboeket

De liefde vieren met bloemen

Wil je graag persoonlijk het bruidsbloemwerk komen bespreken en je laten adviseren door onze stylisten? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

MM slash DD slash JJJJ