Silk-ka

Bloemen en planten zorgen voor sfeer en leven in huis. Geen groene vingers? Dan blijven bloemen niet altijd even lang mooi. De  zijden bloemen van Silk-ka zijn perfect wanneer je niet over de nodige groene vingers beschikt. Zo kun je genieten van kleur en sfeer in huis, zonder dat je er veel aandacht aan hoeft te besteden. In onze winkel hebben wij een ruim assortiment aan zijden bloemen van het merk Silk-ka!

In onze winkel kun je zelf een zijden boeket samenstellen, maar wij gaan ook graag voor je aan de slag naar aanleiding van jouw wensen. Baars Bloembinders is al ruim 100 jaar een begrip in IJsselstein en omgeving en onze expertise gebruiken wij graag om jou van een mooi boeket te voorzien.

Het verhaal van Silk-ka

Het verhaal van Patrick Oude Groeniger begint meer dan 30 jaar geleden. Patrick is de zoon van een bloemist het was een gewaagde stap om zijden bloemen te gaan ontwerpen. Inmiddels worden de kunstbloemen in meer dan 75 landen over de hele wereld verkocht. Maak kennis met het verhaal van Patrick en hoe zijn passie is ontstaan:

“De liefde voor bloemen en bloemschikken is er bij mij met de paplepel ingegoten dankzij de bloemenwinkel van mijn vader. Daar werd ik voor het eerst geïnspireerd en gemotiveerd om mijn vaardigheden in het bloemschikken verder te ontwikkelen. Ik raakte hierin zo bedreven, dat het me zelfs internationale erkenning opleverde. Tijdens mijn voortdurende zoektocht naar nieuwe creaties en innovaties ontdekte ik de eindeloze mogelijkheden van zijde. Zo ontstond mijn fascinatie en passie voor kunstbloemen. Ik besloot een nieuwe weg in te slaan. Een nieuw concept werd geboren, een nieuw bedrijf werd opgericht: Silk-ka. Tegenwoordig zijn we één van de bekendste ontwerpers en exporteurs van kunstbloemencollecties wereldwijd. Een prestatie die mede mogelijk is gemaakt door onze loyale en zeer gewaardeerde klanten. Zonder hen hadden we dit niet gekund!”

Patrick Oude Groeniger – Silk-ka

Collecties

In ons assortiment hebben wij de zijden bloemen van Silk-ka. De collecties van Silk-ka zijn gericht op de seizoenen. Zo is er een herfst, winter, lente en zomer collectie. Door een collecties te ontwikkelen per seizoen, passen de bloemen altijd mooi bij de tinten van het seizoen. Wij hebben in onze winkel een prachtige wand met een ruim assortiment zijden bloemen, waarmee een uniek boeket gemaakt kan worden speciaal voor bij jouw in huis of op kantoor! Kom gezellig langs in onze winkel en laat je inspireren!