Baars voor Business

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres voor kantoorstyling, beplanting, hydrocultuur of een zakelijk bloemenabonnement? Wilt u meer groen op de werkvloer? Of elke week een vers bloemstuk op de balie? Baars Bloembinders is al jaren het vertrouwde adres voor bedrijfsbloemen en bedrijfsplanten.

Kantoorbeplanting Baars Bloembinders IJsselstein
Abonnementen voor kantoor

Wilt u elke week of om de week verse bloemen of een sfeervol bloemstuk geleverd hebben op kantoor? Kies dan voor een abbonement! Wij maken de mooiste boeketten en decoraties en leveren die op de afgesproken tijd bij u af in eigentijdse vazen, passend bij uw huisstijl. U heeft er geen omkijken naar!

Wilt u langer plezier hebben van uw boeket of bloemstuk? Denk dan ook eens aan zijden bloemen. Onze zijden bloemen van Silk-ka zijn van topkwaliteit. Dat levert schitterende boeketten en bloemencreaties op. Zijden bloemen kunnen ook gewisseld worden, bijvoorbeeld 1x per twee of drie maanden.

Een kantoor dat ademt
Kantoorbeplanting – Hydrocultuur – Bloem abonnement – Groen op kantoor
Zijden bloemen

Wilt u langer plezier hebben van uw boeket of bloemstuk? Denk dan ook eens aan zijden bloemen. Onze zijden bloemen van Sil-ka zijn van topkwaliteit. Dat levert schitterende boeketten en bloemencreaties op.

Onderhoud

Een groen kantoor is inspirerend en prettig om in te werken. Planten op kantoor zijn gezond: ze leiden tot een aantoonbaar lager ziekteverzuim. Geen wonder dat steeds meer bedrijven kiezen voor beplanting. Wij leveren niet alleen uw planten, maar zorgen desgewenst ook voor het onderhoud.

Hydrocultuur

Planten hebben water nodig. Op kantoor wordt dat nog wel eens vergeten. Gelukkig zijn hiervoor verschillende oplossingen. De beplanting van uw kantoor staat op watergeefsystemen zoals hydrocultuur. Zo blijven uw planten mooi en verzorgd.