Kantoorbeplanting

Baars Bloembinders is al jaren het vertrouwde adres voor bedrijfsbloemen en bedrijfsplanten.

Baars voor business

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres voor kantoorstyling, beplanting, hydrocultuur of een zakelijk bloemenabonnement? Wilt u meer groen op de werkvloer? Of elke week een vers bloemstuk op de balie? Baars Bloembinders is al jaren het vertrouwde adres voor bedrijfsbloemen en bedrijfsplanten.

Abonnementen

Wilt u elke week of om de week verse bloemen of een sfeervol bloemstuk geleverd hebben? Wij maken de mooiste boeketten en decoraties en leveren die op de afgesproken tijd bij u af in eigentijdse vazen, passend bij uw huisstijl. U heeft er geen omkijken naar! Wilt u langer plezier hebben van uw boeket of bloemstuk? Denk dan ook eens aan zijden bloemen. Onze zijden bloemen van Silk-ka zijn van topkwaliteit. Dat levert schitterende boeketten en bloemencreaties op. Zijden bloemen kunnen ook gewisseld worden, bijvoorbeeld 1x per twee of drie maanden.

Een kantoor dat ademt

Bel gerust voor een advies op maat. Of laat een bericht achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Direct contact

Zijden bloemen

Wilt u langer plezier hebben van uw boeket of bloemstuk? Denk dan ook eens aan zijden bloemen. Onze zijden bloemen van Sil-ka zijn van topkwaliteit. Dat levert schitterende boeketten en bloemencreaties op.

Kantoorbeplanting en onderhoud

Een groen kantoor is inspirerend en prettig om in te werken. Planten op kantoor zijn gezond: ze leiden tot een aantoonbaar lager ziekteverzuim. Geen wonder dat steeds meer bedrijven kiezen voor beplanting. Wij leveren niet alleen uw planten, maar zorgen desgewenst ook voor het onderhoud.

Hydrocultuur – handig voor kantoor!

Planten hebben water nodig. Op kantoor wordt dat nog wel eens vergeten. Gelukkig zijn hiervoor verschillende oplossingen. De beplanting van uw kantoor staat op watergeefsystemen zoals hydrocultuur. Zo blijven uw planten mooi en verzorgd.

Hydrocultuur is een techniek, waarbij planten niet in aarde maar in water groeien. Hydrocultuur heeft veel voordelen, zoals betere groei, minder kans op ziekten en water geven is niet nodig. Dat maakt hydrocultuur uitermate geschikt voor bedrijven. Baars Bloembinders is gespecialiseerd in hydrocultuur.

De aarde lacht in bloemen.
Ralph Waldo Emerson