Zijden bloemen veldboeket

De juiste bloemen en planten geven de ruimte in je huis of op kantoor op een eenvoudige manier sfeer. Wil jij altijd van een mooie bos bloemen kunnen genieten zonder dat je de bos steeds moet vervangen? Kies dan eens voor een veldboeket van zijden bloemen. Bij ons in de winkel heb je een ruime keuze aan zijden bloemen van het merk Silk-ka. Met dit ruime assortiment kunnen wij op basis van jouw wensen een mooi boeket samenstellen. Kiezen voor zijden bloemen heeft verschillende voordelen. Zo zijn ze bijvoorbeeld praktischer in onderhoud, hebben ze geen zonlicht nodig, heb je geen last van uitvallende bladeren en hoef je ze geen water te geven.

In onze winkel kun je zelf een mooi veldboeket samenstellen, maar wij gaan ook graag voor je aan de slag aan de hand van jouw wensen. Baars Bloembinders is al ruim 100 jaar een begrip in IJsselstein en omgeving. Onze expertise en jarenlange ervaring gebruiken wij graag om jou van een mooi boeket (zijden)bloemen te voorzien! Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of 030-6881325 en info@baars-bloembinders.nl.

Het verhaal van Silk-ka

Het verhaal van Silk-ka begint meer dan 30 jaar geleden. Patrick Oude Groeniger is de zoon van een bloemist en dat maakte het een gewaagde stap om kunstbloemen te gaan ontwerpen. Inmiddels worden de kunstbloemen in meer dan 75 landen over de hele wereld verkocht. Maak kennis met het verhaal van Patrick en hoe zijn passie is ontstaan:

“De liefde voor bloemen en bloemschikken is er bij mij met de paplepel ingegoten dankzij de bloemenwinkel van mijn vader. Daar werd ik voor het eerst geïnspireerd en gemotiveerd om mijn vaardigheden in het bloemschikken verder te ontwikkelen. Ik raakte hierin zo bedreven, dat het me zelfs internationale erkenning opleverde. Tijdens mijn voortdurende zoektocht naar nieuwe creaties en innovaties ontdekte ik de eindeloze mogelijkheden van zijde. Zo ontstond mijn fascinatie en passie voor kunstbloemen. Ik besloot een nieuwe weg in te slaan. Een nieuw concept werd geboren, een nieuw bedrijf werd opgericht: Silk-ka. Tegenwoordig zijn we één van de bekendste ontwerpers en exporteurs van kunstbloemencollecties wereldwijd. Een prestatie die mede mogelijk is gemaakt door onze loyale en zeer gewaardeerde klanten. Zonder hen hadden we dit niet gekund!”

Patrick Oude Groeniger – Silk-ka

Collecties

Wij hebben in onze winkel een ruim assortiment zijden bloemen van het merk Silk-ka voor een mooi veldboeket. Silk-ka richt haar collecties altijd op de seizoenen. Zo is er elk jaar een herfst, winter, lente en zomer collectie. De huidige collectie past daardoor altijd bij de trends van het moment. In onze winkel hebben wij een wand gevuld met de mooiste zijden bloemen waar wij een uniek veldboeket mee kunnen samenstellen. Kom gezellig langs in onze winkel in IJsselstein, vlakbij de stad Utrecht. Laat je inspireren door ons assortiment. Wij gaan graag voor je aan de slag!