Bloemen Houten

Ben jij op zoek naar bloemen in de omgeving van Houten? Wij beschikken over een ruim assortiment bloemen en planten. Ons team bestaat uit ervaren stylisten die jou maar al te graag willen inspireren en adviseren. Zo kunnen wij jou  helpen om te kijken wat er bij jouw interieur past. Het is voor ons geen probleem om langs te komen op locatie. Zo kunnen we met jou samen de beste keuze maken voor jouw interieur.

Onze bloemen zoeken wij speciaal uit bij de kwekerij. Om je decoratie helemaal compleet te maken, beschikken wij in de winkel ook nog eens over vazen en potten van merken als Ecri Living, Mobach Keramiek en Des Pots. Zo kunnen wij het allerbeste resultaat leveren voor ieder interieur.

bloemen houten

Vóór 13.00 uur besteld, is dezelfde dag bezorgd!

Bloemen bestellen en laten bezorgen in Houten, doe je eenvoudig in via webshop! Wanneer je jouw boeket vóór 13.00 uur besteld, wordt deze dezelfde dag nog bezorgd.

Kies ervoor om een persoonlijk kaartje toe te voegen bij je bestelling! Op deze manier wordt jouw cadeau nog beter ontvangen. Wil je liever een eigen boeket samenstellen met een persoonlijk kaartje? Dat kan via onze optie snel bestellen. Je kiest de grootte van het boeket en stelt je eigen kleuren samen, ideaal! Bloemen bezorgen doet Baars in Houten en omgeving.

Iemand bedanken

Wil jij iemand bedanken door middel van een uniek bos bloemen? Het tonen van je dankbaarheid is nooit mis! Een mooi bosje bloemen is daar het ideale middel voor. Wij helpen je er graag bij om je dankbaarheid te tonen!

Wil jij gemakkelijk je bloemen bestellen in Houten en omstreken? Dan ben jij bij ons op het juiste adres. Om iemand te bedanken raden wij vaak het boeket met liefdevol gebaar aan. Zo zorg je voor de ultieme verrassing. Het maakt niet uit welke keuze je maakt, met een boeket van Baars Bloembinders zit jij sowieso goed!

Wens iemand beteschap

Ga jij op ziekenbezoek en wil je iemand beterschap wensen? Wij bezorgen de bloemen op het door jouw doorgegeven adres. Wil je een boeket in het ziekenhuis laten bezorgen? Dat is geen probleem! Wij brengen jouw boeket bij de juiste persoon in het ziekenhuis. Wil jij een indrukwekkend boeket geven? Kies dan voor het boeket kleur explosie. Wil je toch liever een wat rustiger boeket geven? Neem dan eens een kijkje bij dit prachtige zachte boeket bloemenweelde. 

Bovendien kun je je boeket personaliseren door middel van een kaartje. Neem een kijkje in onze webshop voor meer boeketten.

Bloemen Houten

Een kraamboeket

Ook tijdens de geboorte van een kind is een boeket een mooi geschenk. Wij hebben diverse boeketten om een geboorte mee te vieren. Ook kan je een kaartje mee geven bij jouw boeket. Om jouw bosje bloemen persoonlijker te maken.

Weet je niet welk boeket nou precies geschikt is voor een geboorte? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar een vrolijk plukboeket! Dit boeket is niet alleen geschikt om iemand mee op te vrolijken, maar het zorgt ook voor een mooie sfeer in huis. Maak je keuze in onze webshop. 

Verrassende oplossingen

Als bloemist luisteren we altijd naar jouw wensen en streven we ernaar deze zo goed mogelijk te vervullen. Zo zetten we onze creativiteit in en realiseren onze eigen ideeën, zodat we je kunnen verrassen. Wij houden ons bezig met eenvoudige aanpassingen die al snel voor verandering zorgen in een ruimte. Bijvoorbeeld een warmere sfeer of meer gezelligheid. Daarnaast zorgt onze decoratie voor vulling van een ruimte.

Ben je nieuwsgierig naar de opties en benieuwd wat we voor jouw interieur kunnen betekenen? Vraag ernaar bij een van onze medewerkers en laat ons je adviseren!

Jouw huis een fijn thuis
Uniek accessoires – Kleur in huis – Trendy & Uniek – Eigentijdse ideeën