Zijden bloemen kopen

Met een bos bloemen of een plant kunt je de ruimte in je huis of op kantoor gemakkelijk sfeer geven. Wil jij dag in dag uit kunnen genieten van een mooie bos bloemen? Heb je er weleens aan gedacht om zijden bloemen in plaats van echte bloemen te kopen? Bij Baars Bloembinders beschikken we over een ruim assortiment zijden bloemen van het merkt Silk-ka. Kiezen voor zijden bloemen heeft veel voordelen ten opzichte van echte bloemen. Zo zijn ze bijvoorbeeld praktischer in onderhoud en verliezen geen bladeren. Daarnaast hebben ze geen zonlicht nodig en hoef je ze geen water en voeding te geven.

Bij ons in de winkel heb je de mogelijkheid om zelf een uniek zijden boeket samen te stellen. Daarnaast gaan wij ook graag voor je aan de slag aan de hand van jouw specifieke wensen. Baars Bloembinders is al ruim 100 jaar een begrip in IJsselstein en omgeving. Wij gebruiken onze expertise en jarenlange ervaring dan ook graag om jou van een mooi boeket (zijden) bloemen te voorzien! Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of 030-6881325 en info@baars-bloembinders.nl. Loop ook gerust eens binnen in onze winkel!

Het verhaal van Silk-ka

Het verhaal van Silk-ka begint meer dan 30 jaar geleden. Patrick Oude Groeniger is de zoon van een bloemist en dat maakte het een gewaagde stap om zijden bloemen te gaan ontwerpen. Inmiddels worden de kunstbloemen in meer dan 75 landen over de hele wereld verkocht. Maak kennis met het verhaal van Patrick en hoe zijn passie is ontstaan:

“De liefde voor bloemen en bloemschikken is er bij mij met de paplepel ingegoten dankzij de bloemenwinkel van mijn vader. Daar werd ik voor het eerst geïnspireerd en gemotiveerd om mijn vaardigheden in het bloemschikken verder te ontwikkelen. Ik raakte hierin zo bedreven, dat het me zelfs internationale erkenning opleverde. Tijdens mijn voortdurende zoektocht naar nieuwe creaties en innovaties ontdekte ik de eindeloze mogelijkheden van zijde. Zo ontstond mijn fascinatie en passie voor kunstbloemen. Ik besloot een nieuwe weg in te slaan. Een nieuw concept werd geboren, een nieuw bedrijf werd opgericht: Silk-ka. Tegenwoordig zijn we één van de bekendste ontwerpers en exporteurs van kunstbloemencollecties wereldwijd. Een prestatie die mede mogelijk is gemaakt door onze loyale en zeer gewaardeerde klanten. Zonder hen hadden we dit niet gekund!”

Patrick Oude Groeniger – Silk-ka

Collecties

Wij hebben in onze winkel een ruime keuze aan zijden bloemen van het Nederlandse merk Silk-ka. Silk-ka richt haar collecties altijd op de seizoenen. Zo wordt er elke herfst, winter, lente en zomer een nieuwe collectie uitgebracht. Op deze manier past de collectie altijd bij de trends van het moment. In onze winkel vind je een kleurrijke wand gevuld met een ruim assortiment zijden bloemen. Wij kunnen hier samen met jou een uniek boeket mee samenstellen voor in huis of voor op kantoor. Loop eens binnen in onze winkel in IJsselstein en laat je inspireren!