Boeket zijden bloemen

Je kunt met bloemen en planten op een eenvoudige manier sfeer geven aan je huis of kantoorruimte. Wil jij altijd kunnen genieten van een mooie bos bloemen, zonder dat je de bos elke aantal weken moet verversen. Heb je er weleens over nagedacht om te kiezen voor zijden bloemen in plaats van echte bloemen? In onze winkel hebben we een ruim assortiment zijden bloemen van het merk Silk-ka. Kiezen voor zijden bloemen heeft allerlei voordelen ten opzichte van echte bloemen. Zijden bloemen zijn bijvoorbeeld praktischer in onderhoud, hoeven niet in de zon, hebben geen water nodig en verliezen geen bladeren.

In onze winkel kun je zelf een zijden boeket samenstellen, maar wij kunnen ook een boeket voor je samenstellen aan de hand van jouw persoonlijke wensen. Baars Bloembinders is al ruim 100 jaar een begrip in IJsselstein en omgeving. Wij gebruiken onze expertise en jarenlange ervaring graag om jou van een mooi boeket (zijden) bloemen te voorzien! Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of 030-6881325 en info@baars-bloembinders.nl. Of laat je inspireren in onze winkel!

Het verhaal van Silk-ka

Het verhaal van Silk-ka begint meer dan 30 jaar geleden. Patrick Oude Groeniger is de zoon van een bloemist en dat maakte het een gewaagde stap om zijden bloemen te gaan ontwerpen. Inmiddels worden de kunstbloemen in meer dan 75 landen over de hele wereld verkocht. Maak kennis met het verhaal van Patrick en hoe zijn passie is ontstaan:

“De liefde voor bloemen en bloemschikken is er bij mij met de paplepel ingegoten dankzij de bloemenwinkel van mijn vader. Daar werd ik voor het eerst geïnspireerd en gemotiveerd om mijn vaardigheden in het bloemschikken verder te ontwikkelen. Ik raakte hierin zo bedreven, dat het me zelfs internationale erkenning opleverde. Tijdens mijn voortdurende zoektocht naar nieuwe creaties en innovaties ontdekte ik de eindeloze mogelijkheden van zijde. Zo ontstond mijn fascinatie en passie voor kunstbloemen. Ik besloot een nieuwe weg in te slaan. Een nieuw concept werd geboren, een nieuw bedrijf werd opgericht: Silk-ka. Tegenwoordig zijn we één van de bekendste ontwerpers en exporteurs van kunstbloemencollecties wereldwijd. Een prestatie die mede mogelijk is gemaakt door onze loyale en zeer gewaardeerde klanten. Zonder hen hadden we dit niet gekund!”

Patrick Oude Groeniger – Silk-ka

Collecties

In ons assortiment hebben wij een ruime keuze aan zijden bloemen van het merk Silk-ka. Silk-ka richt haar collecties altijd op de seizoenen. Hierdoor wordt er elk jaar een herfst, winter, lente en zomer collectie uitgebracht. Op deze manier passen de bloemen altijd bij de trends van het moment. Wij hebben in onze winkel een prachtige wand met een ruim assortiment zijden bloemen waar wij een gepersonaliseerd boeket mee kunnen samenstellen. Onze bloembinders gaan graag voor je aan de slag op basis van jouw wensen. Kom gezellig langs in onze winkel in IJsselstein en laat je inspireren!