Bruidsboeket online bestellen

Wanneer je in het huwelijksbootje stapt, staat er een overvloed aan taken op je te wachten. Wij realiseren ons dat te midden van de prachtigste dag van jouw leven, een speciaal trouwboeket een onmisbaar element is. Helaas kunnen de hectiek en drukte van deze periode soms overweldigend zijn. Gelukkig is er een uitstekende oplossing: je kunt nu eenvoudig jouw trouwboeket online bestellen bij Baars Bloembinders. Op deze manier kun je toch genieten van een uniek trouwboeket op jouw bijzondere dag, zonder extra stress toe te voegen aan deze al drukke tijd.

Een uniek bruidsboeket, elegante corsages, bijzondere boeketjes voor de bruidsmeisjes, en een sfeervolle aankleding van de trouwlocatie – alles wat je nodig hebt, hebben wij in huis. Wij staan klaar om je met plezier te assisteren tijdens deze bijzondere dag!

Bruisboeket online bestellen
Verschillende trouwboeketten

Ben jij van plan om jouw bruidsboeket online te bestellen? Doe dan snel inspiratie op en bekijk welk speciale trouwboeket bij jou past!

Composiet bruidsboeket

Dit boeket is een trouwboeket wat heel veel tijd en werk van je vraagt. Dit bloemwerk bevat honderden losse echte bloemblaadjes die op één draad worden gebonden of aan elkaar worden gelijmd. Uiteindelijk lijkt dit op één grote bloem

Biedermeier boeket

Het Biedermeier trouwboeket is het bolvormige boeket zoals de meeste kennen. De bloemen in dit boeket worden compact gebonden om een halve bol te vormen.

Plukboeket

Plukboeketten worden steeds populairder. Je ziet deze trend ook steeds vaker voorbij komen. Deze boeketten worden los gebonden en zijn vaak samengesteld met speelse hoogteverschillen.

Druppel

Zoals we hem kennen maar dan nét iets anders. Ook dit is een bolvormig boeket, met het verschil dat de helft uitloopt in een licht spitse punt. Vaak worden de bloemen op draad gebonden, omdat het geheel dan het meest stevig blijft.

Waterval

Dit boeket lijkt een beetje op de druppel doordat de bloem als het waren naar beneden hangt, maar is nog  wat langer en net wat opvallender. Je hebt de waterval heel subtiel maar ook heel uitbundig met diverse opvallende kleuren.

Aankleding bruiloft

bruidsboeket-online-bestellen-tafelbloemen

Trouwauto bloemen

trouwauto boeket

Corsages

bruidsbloemen boeket

Trouwboeket

Bruidsboeket online bestellen
Inspiratie voor jouw grote dag

Wil je graag persoonlijk het bruidsbloemwerk komen bespreken en je laten adviseren door onze stylisten? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

MM slash DD slash JJJJ

De liefde vieren met bloemen

Wil je graag persoonlijk het bruidsbloemwerk komen bespreken en je laten adviseren door onze stylisten? Via onze contactpagina kan je het afspraakformulier invullen.