Bruidsboeket online bestellen

Als je gaat trouwen komt er erg veel op je af. Wij begrijpen dat bij de mooiste dag van jouw leven ook een speciaal trouwboeket hoort. Helaas kan het soms door deze drukke periode in je leven allemaal teveel worden. Dan is het een erg fijne uitkomst wanneer je jouw trouwboeket online kan bestellen. Zo heb je toch een speciaal trouwboeket op jouw bijzondere dag, maar kost het je weinig tijd en moeite in deze drukke perioden, dat is nog eens mooi meegenomen!

Een exclusief bruidsboeket, stijlvolle corsages, aparte boeketjes voor de bruidsmeisjes, een sfeervolle aankleding van de bruiloft locatie wij hebben het allemaal!

Bruisboeket online bestellen
Verschillende trouwboeketten

Ben jij van plan om jouw bruidsboeket online te bestellen? Doe dan snel inspiratie op en bekijk welk speciale trouwboeket bij jou past!

Composiet bruidsboeket

Dit boeket is een trouwboeket wat heel veel tijd en werk van je vraagt. Dit bloemwerk bevat honderden losse echte bloemblaadjes die op één draad worden gebonden of aan elkaar worden gelijmd. Uiteindelijk lijkt dit op één grote bloem

Biedermeier boeket

Het Biedermeier trouwboeket is het bolvormige boeket zoals de meeste kennen. De bloemen in dit boeket worden compact gebonden om een halve bol te vormen.

Plukboeket

Plukboeketten worden steeds populairder. Je ziet deze trend ook steeds vaker voorbij komen. Deze boeketten worden los gebonden en zijn vaak samengesteld met speelse hoogteverschillen.

Druppel

Zoals we hem kennen maar dan nét iets anders. Ook dit is een bolvormig boeket, met het verschil dat de helft uitloopt in een licht spitse punt. Vaak worden de bloemen op draad gebonden, omdat het geheel dan het meest stevig blijft.

Waterval

Dit boeket lijkt een beetje op de druppel doordat de bloem als het waren naar beneden hangt, maar is nog  wat langer en net wat opvallender. Je hebt de waterval heel subtiel maar ook heel uitbundig met diverse opvallende kleuren.

Aankleding bruiloft

bruidsboeket-online-bestellen-tafelbloemen

Trouwauto bloemen

trouwauto boeket

Corsages

bruidsbloemen boeket

Trouwboeket

Bruidsboeket online bestellen
Inspiratie voor jouw grote dag

Naast de vele voorbeelden die wij je ter inspiratie kunnen laten zien, staan wij uiteraard ook open voor jouw eigen ideeën. Op social media een leuk trouwboeket gezien? Wij kunnen hem zeker voor je maken! Daag ons uit! Heb je ook al een kijkje genomen op onze inspirerende Instagram pagina?

De liefde vieren met bloemen

Wil je graag persoonlijk het bruidsbloemwerk komen bespreken en je laten adviseren door onze stylisten? Via onze contactpagina kan je het afspraakformulier invullen.