DutZ vazen bij Baars Bloembinders

DutZ is passie voor mondgeblazen glas, en dat voel je. Daardoor is iedere mondgeblazen vaas, schaal, pot, windlicht , kandelaar, kaarsenglas of drinkglas het resultaat van eerlijk vakmanschap van glasblazers uit onze Oost Europese glasfabrieken.

DutZ staat voor “Durf Uitgesproken Te Zijn”. Het merk wilt benadrukken dat de collectie uniek is en tot stand komt door het fascinerende ambacht van glasblazen. Geen enkel product is exact hetzelfde, alles is uniek.

Duurzame vazen en potjes

We realiseren ons steeds meer dat onze levensstijl invloed heeft op de wereld. Daarom eist DutZ duurzamere keuzes van hun leveranciers. Vrijwel al de toeleveranciers (95 procent) zijn ambachtelijke bedrijven gevestigd op het Europese continent. Hiermee beperken zij als merk de benodigde transportkilometers. Bovendien kiezen ze bewust voor ambachtelijke bedrijven die hun werknemers verantwoord belonen. DutZ vermindert restafval, hergebruikt grondstoffen en zoekt alternatieven voor plastic in het productieproces en logistiek. Waar mogelijk hebben ze plastic vervangen door papier of biologisch afbreekbare materialen, zoals chips in verpakkingen om ons glaswerk te beschermen. Daarnaast wordt het restplastic gerecycled. DutZ vazen zijn een verantwoorde en stijlvolle keuze.

DutZ vazen in elke interieurstijl

DutZ bestaat uit een uitgebreid assortiment aan glaswerk en accessoires, waaronder prachtige vazen, waxinelichthouders en schalen. De items brengen leven in elke ruimte. Combineer de verschillende kleuren en items voor een harmonieus interieur. Ideaal om je collectie uit te breiden of een uniek cadeau te geven. Kom langs bij Baars Bloembinders in IJsselstein om inspiratie op te doen.

Laat je inspireren in onze winkel