Ecri Living

Voor de unieke vazen en potten van Ecri Living kun je terecht bij Baars Bloembinders. Ecri is een ambachtelijk Nederlands familiebedrijf dat gevestigd is in Katwijk. Ze hebben al jarenlange ervaring in het maken van zowel kleine als grote producten. Al generaties lang optimaliseren ze de kwaliteit van hun producten en zijn ze echte meesters van de klei.

Waterdicht en trendy design

Van het bedenken van nieuwe modellen tot het ontwikkelen van nieuwe kleuren, bij Ecri Living vindt het proces van ontwerp tot productie onder een dak plaats, Ze gebruiken de beste grondstoffen en kunnen daardoor de allerbeste kwaliteit garanderen. Door de vakkennis die Ecri in de afgelopen jaren heeft opgedaan, zijn ze in staat om hele kleine, maar ook grote producten te creëren. Doordat Ecri zelf kleuren ontwikkelt, zijn vrijwel alle kleurstellingen mogelijk en hebben de producten standaard een unieke kleur. Daarnaast worden de producten op een zeer hoge stooktemperatuur van 1250 graden Celsius gebakken en hierdoor wordt er een waterdicht en sterk eindresultaat verkregen.

Ecri Living neemt trends volgen net zo serieus als het afleveren van een goed eindproduct. Ze volgen alle trends dan ook op de voet. Met grote precisie worden er aan de hand van huidige trends nieuwe kleuren en vormen ontworpen. Zo ben je er zeker van dat je een trendy pot of vaas in handen hebt.

Diverse formaten

Naast het maken van trendy producten, zorgt Ecri Living ook voor een uiteenlopend assortiment door veel te variëren met diverse vormen, maten en zelf ontworpen kleuren. Het voordeel van zo’n uitlopend assortiment is dat er een ruime keuze is en voor elke gelegenheid een passend product. Met de kleine vaasjes in combinatie met losse bloemen kun je bijvoorbeeld een mooie schaal op je eettafel aankleden. Ben je meer een op zoek naar een trendy vulling van de ruimte? Ecri Living maakt ook grote potten en vazen voor grote planten en bloemen om echt sfeer in je ruimte te brengen.

Zoek je een mooie vaas of pot die helemaal aansluit bij de (kleur)trends van nu? Kom eens langs in de winkel en bekijk ons assortiment van Ecri Living!