Kunstbloemen

Met behulp van bloemen en planten kun je op een vrij eenvoudige manier sfeer en leven geven aan een ruimte in je huis of op kantoor. Wil jij altijd kunnen genieten van mooie bloemen zonder dat je ze regelmatig moet verversen? Heb je er weleens aan gedacht om over te stappen op kunstbloemen? Bij Baars Bloembinders heb je een ruime keuze aan kunstbloemen van het merk Silk-ka. Kunstbloemen hebben allerlei voordelen ten opzichte van echte bloemen. Ze zijn bijvoorbeeld praktischer in onderhoud, hoeven ze niet in de zon, je hebt geen last van uitvallende bladeren en je hoeft ze geen water te geven.

In onze winkel kun je zelf een mooi boeket kunstbloemen samenstellen, maar wij gaan ook graag voor je aan de slag aan de hand van jouw wensen. Baars Bloembinders is al ruim 100 jaar een begrip in IJsselstein en omgeving. Onze expertise en jarenlange ervaring gebruiken wij graag om jou van een mooi boeket (kunst)bloemen te voorzien! Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of 030-6881325 en info@baars-bloembinders.nl.

Het verhaal van Silk-ka

Het verhaal van Silk-ka begint meer dan 30 jaar geleden. Patrick Oude Groeniger is de zoon van een bloemist en dat maakte het een gewaagde stap om kunstbloemen te gaan ontwerpen. Inmiddels worden de kunstbloemen in meer dan 75 landen over de hele wereld verkocht. Maak kennis met het verhaal van Patrick en hoe zijn passie is ontstaan:

“De liefde voor bloemen en bloemschikken is er bij mij met de paplepel ingegoten dankzij de bloemenwinkel van mijn vader. Daar werd ik voor het eerst geïnspireerd en gemotiveerd om mijn vaardigheden in het bloemschikken verder te ontwikkelen. Ik raakte hierin zo bedreven, dat het me zelfs internationale erkenning opleverde. Tijdens mijn voortdurende zoektocht naar nieuwe creaties en innovaties ontdekte ik de eindeloze mogelijkheden van zijde. Zo ontstond mijn fascinatie en passie voor kunstbloemen. Ik besloot een nieuwe weg in te slaan. Een nieuw concept werd geboren, een nieuw bedrijf werd opgericht: Silk-ka. Tegenwoordig zijn we één van de bekendste ontwerpers en exporteurs van kunstbloemencollecties wereldwijd. Een prestatie die mede mogelijk is gemaakt door onze loyale en zeer gewaardeerde klanten. Zonder hen hadden we dit niet gekund!”

Patrick Oude Groeniger – Silk-ka

Collecties

In onze winkel hebben wij een ruim assortiment aan kunstbloemen van heet merk Silk-ka. Silk-ka richt haar collecties altijd op de seizoen. Zo wordt er elke herfst, winter, lente en zomer een passende collectie uitgebracht. Op deze manier past de collectie altijd bij de trends van het moment. Wij hebben in de winkel een wand met een ruim assortiment kunstbloemen, waar wij een uniek boeket mee kunnen samenstellen voor in huis of voor op kantoor. Kom gezellig langs in onze winkel in IJsselstein, nabij Utrecht en laat je inspireren!