Rouwboeket bestellen

Afscheid nemen is voor niemand eenvoudig. Zeg met een rouwboeket, wat niet in woorden is uit te drukken.
Hulp nodig bij een rouwboeket met lint bestellen? Hierin kunnen wij je begeleiden en adviseren. Baars Bloembinders heeft jarenlange ervaring en werkt samen via Afscheid met Bloemen.
Wil je een afspraak maken voor het samenstellen van het rouwboeket? Bel onderstaand nummer. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
rouwboeket bestellen met lint
Wij zorgen voor een persoonlijk afscheid, van een eenvoudig stijlvol rouwwerk tot een complete kistbedekking. Er kunnen verschillende vormen en bloemen worden gekozen, passend bij de overledene en het seizoen.

Rouwboeket bestellen

Afscheid nemen is voor niemand een gemakkelijke taak. Met een rouwboeket met kun je gevoelens uitdrukken die soms moeilijk in woorden te vatten zijn.

Bij Baars Bloembinders staan we klaar om je te ondersteunen tijdens dit persoonlijke afscheid, of je nu kiest voor een klassiek en stijlvol rouwstuk of een complete bedekking voor de kist. Ons aanbod bestaat uit vele bloemvormen- en soorten, zo is er altijd een passend boeket bij de overledene en het seizoen.

Hulp nodig bij een rouwboeket met lint bestellen? Je kunt bij ons team terecht voor begeleiding en advies. Baars Bloembiners heeft jarenlange ervaring en werkt samen via Afscheid met Bloemen.

Wil je een afspraak maken voor het samenstellen van een rouwboeket met lint? Bel dan onderstaand nummer. Wij helpen je graag verder.

rouwboeket bestellen met lint

Persoonlijke service

Bij overlijden van een geliefde komt er veel op je af. Ondanks het grote verdriet moet er veel geregeld worden. Mocht er behoeften aan zijn, kunnen wij bij je langs komen om de mogelijkheden te bespreken. Gewoon bij je thuis en op een moment dat het voor jou uitkomt. Een rouwboeket met lint bestellen maken we je graag zo makkelijk mogelijk.

Afscheid met bloemen logo

Diverse soorten rouwboeketten

Rouwbloemen bestaan in diverse variaties qua grootte en type. Er is een aanzienlijk onderscheid tussen een rouwboeket en een rouwstuk.

Een rouwboeket is een samenstelling van bloemen vergelijkbaar met een normaal boeket. Uiteraard zijn de bloemsoorten en kleuren zorgvuldig uitgezocht om geschikt te zijn voor een rouwboeket. Bij Baars Bloembinders kunnen rouwboeketten volledig aangepast worden naar jouw specifieke voorkeuren.

Bij een rouwstuk plaatsen we de bloemen in een oase, een vochtige basis. Wij beschikken over verschillende soorten rouwstukken:

  • Krans, hart of andere vorm rouwstuk: meestal geplaatst bij een graf of bij de kist
  • Druppelvormig, bol of ovaal rouwstuk: meestal geplaatst bij een graf of op de kist
  • Kistaankleding: meestal geplaatst op de kist

Teruggebeld worden?

Afspraak maken voor het samenstellen van een rouwkrans? Vul onderstaand terugbel formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Rouwboeket uitkiezen

Rouwboeket wit

69,50
Rouwboeket seizoensbloemen, stelen afgewerkt met bijpassend lint. In verband met het seizoensaanbod kunnen arrangementen afwijken van de foto

Troostboeket wit in vaas

50,00
Losgebonden wit plukboeket in vaas. Foto : Maat M In verband met het seizoensaanbod kunnen arrangementen afwijken van de foto

Bijzonder Roos

99,50
Dit boeket is ongeveer 80 cm lang. U herkent dit boeket misschien niet direct als een rouwboeket, wat de serie ook weer bijzonder maakt.

Blauw

Vanaf 59,50
Rouwboeket seizoensbloemen, stelen afgewerkt met bijpassend lint.

Frivool wit

Vanaf 59,50
Rouwboeket wit, veldachtig fris, stelen afgewerkt met bijpassend lint.

Roze

Vanaf 59,50
Rouwboeket seizoensbloemen, stelen afgewerkt met bijpassend lint.

Verbonden

Vanaf 59,50
Rouwboeket kleurrijk, veldachtig gebonden, stelen afgewerkt met bijpassend lint.

Zachtaardig

Vanaf 59,50
Rouwboeket met een lieve uitstraling in de wit met roze zalm tinten, stelen afgewerkt met bijpassend lint.
Afscheid op maat
Voor op de kist – Rouwstuk kind – Gipskruid over de kist – Troostboeketten
rouwboeket
rouwboeket