Rouwboeket samenstellen

Afscheid nemen is voor niemand eenvoudig. Zeg met een rouwboeket, wat niet in woorden is uit te drukken.
Hierin kunnen wij je begeleiden en adviseren. Baars Bloembinders heeft jarenlange ervaring en werkt samen via Afscheid met Bloemen.
Wil je een afspraak maken voor het samenstellen van het rouwboeket? Bel onderstaand nummer. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
rouwboeket bestellen
Wij zorgen voor een persoonlijk afscheid, van een eenvoudig stijlvol rouwwerk tot een complete kistbedekking. Er kunnen verschillende vormen en bloemen worden gekozen, passend bij de overledene en het seizoen.

Rouwboeket samenstellen

Voor niemand is afscheid nemen eenvoudig. Met een rouwboeket kun je iets zeggen, wat met woorden niet is uit de drukken.

Wij van Baars Bloembinders ondersteunen je graag bij een persoonlijk afscheid, van een klassiek stijlvol rouwwerk tot een complete kistbedekking. Je hebt de keuze uit verschillende vormen en bloemen, passend bij overledene en het seizoen. Bekijk ons aanbod hier.

Je kunt bij ons terecht voor begeleiding en advies. Baars Bloembiners heeft jarenlange ervaring en werkt samen via Afscheid met Bloemen.

Wil je een afspraak maken voor het samenstellen van het rouwboeket? Bel dan onderstaand nummer. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

rouwboeket bestellen

Persoonlijke (thuis)service

Bij overlijden van een geliefde komt er veel op je af. Ondanks het grote verdriet moet er veel geregeld worden. Mocht er behoeften aan zijn, kunnen wij bij je langs komen om de mogelijkheden te bespreken. Gewoon bij je thuis en op een moment dat het voor jou uitkomt. Een rouwboeket bestellen wordt je met liefde zo eenvoudig mogelijk gemaakt.

Afscheid met bloemen logo

Diverse rouwboeketten

Rouwbloemen bestaan in diverse variaties qua grootte en type. Er is een aanzienlijk onderscheid tussen een rouwboeket en een rouwstuk.

Een rouwboeket is een samenstelling van bloemen vergelijkbaar met een normaal boeket. Uiteraard zijn de bloemsoorten en kleuren zorgvuldig uitgezocht om geschikt te zijn voor een rouwboeket. Bij Baars Bloembinders kunnen rouwboeketten volledig aangepast worden aan jouw specifieke voorkeuren.

Bij een rouwstuk worden de bloemen geplaatst in een oase, een vochtige basis. Wij beschikken over verschillende soorten rouwstukken:

  • Krans, hart of andere vorm rouwstuk: meestal geplaatst bij een graf of bij de kist
  • Druppelvormig, bol of ovaal rouwstuk: meestal geplaatst bij een graf of op de kist
  • Kistaankleding: meestal geplaatst op de kist

Teruggebeld worden?

Afspraak maken voor het samenstellen van een rouwboeket? Vul onderstaand terugbel formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Rouwboeket bestellen

Rouwboeket wit

69,50
Rouwboeket seizoensbloemen, stelen afgewerkt met bijpassend lint. In verband met het seizoensaanbod kunnen arrangementen afwijken van de foto

Troostboeket wit in vaas

50,00
Losgebonden wit plukboeket in vaas. Foto : Maat M In verband met het seizoensaanbod kunnen arrangementen afwijken van de foto

Bijzonder Roos

99,50
Dit boeket is ongeveer 80 cm lang. U herkent dit boeket misschien niet direct als een rouwboeket, wat de serie ook weer bijzonder maakt.

Blauw

Vanaf 59,50
Rouwboeket seizoensbloemen, stelen afgewerkt met bijpassend lint.

Frivool wit

Vanaf 59,50
Rouwboeket wit, veldachtig fris, stelen afgewerkt met bijpassend lint.

Roze

Vanaf 59,50
Rouwboeket seizoensbloemen, stelen afgewerkt met bijpassend lint.

Verbonden

Vanaf 59,50
Rouwboeket kleurrijk, veldachtig gebonden, stelen afgewerkt met bijpassend lint.

Zachtaardig

Vanaf 59,50
Rouwboeket met een lieve uitstraling in de wit met roze zalm tinten, stelen afgewerkt met bijpassend lint.
Afscheid op maat
Voor op de kist – Rouwstuk kind – Gipskruid over de kist – Troostboeketten
rouwboeket
rouwboeket