Een rouwboeket sturen

Door een rouwboeket te sturen kun je iemand in rouw een hart onder de riem steken. We bieden een breed assortiment aan bloemvormen en -soorten. Zo zit er altijd iets bij wat past bij de overledenen en het seizoen. Bij Baars Bloembindes kun je een rouwboeket online bestellen.
Bekijk ons aanbod hier.
Wil je een afspraak maken om samen een rouwboeket te creëeren? Bel dan onderstaand nummer. We staan je graag te woord.
rouwboeket sturen

Bij Baars Bloembinders staan we klaar om je te ondersteunen tijdens dit persoonlijke afscheid, of je nu kiest voor een klassiek en stijlvol rouwstuk of een complete bedekking voor de kist. We bieden een scala aan bloemenvormen en -soorten die passen bij de overledene en het seizoen. Bij ons kun je een rouwboeket online bestellen.

Ons team staat tot je dienst voor begeleiding en advies. Baars Bloembinders heeft jarenlange ervaring en werkt samen met Afscheid met Bloemen.

Een rouwboeket sturen

Afscheid nemen is voor niemand een eenvoudige opgave. Door een rouwboeket te sturen kun je iemand in rouw een hart onder de riem steken.

Bij Baars Bloembinders zijn we er om je te ondersteunen tijdens het uitkiezen van een rouwboeket, of je nu kiest voor een traditioneel en elegant rouwstuk of een volledige kistbedekking. We bieden een breed assortiment aan bloemvormen en -soorten. Zo zit er altijd iets bij wat past bij de overledenen en het seizoen. Je kunt bij ons een rouwboeket online bestellen. Bekijk ons aanbod hier.

Ons toegewijde team staat klaar om je te begeleiden en te adviseren. Baars Bloembinders heeft jarenlange ervaring en werkt samen met Afscheid met Bloemen.

Als je een afspraak wil maken om samen een rouwboeket te creëeren, neem dan contact op via het onderstaande nummer. We staan je graag te woord.

rouwboeket sturen

Een rouwboeket als steunbetuiging

Het sturen van rouwbloemen is een blijk van medeleven en troost in een moeilijke tijd. Het is een gebaar dat woorden soms overbodig maakt, omdat de bloemen alleen al spreken van liefde en respect. Zorgvuldig een rouwboeket samenstellen kan de herinnering aan de dierbare koesteren en tegelijkertijd de pijn van het verlies verzachten. Of het nu bestaat uit zachte witte bloemen die symbool staan voor vrede, of kleurrijke bloemen die het levendige karakter van de overledene weergeven, de rouwbloemen zijn een eerbetoon aan het unieke leven dat geleefd is. Het sturen van een rouwboeket toont aan dat je aan de rouwende personen denkt.

Afscheid met bloemen logo

Diverse rouwboeketten

Rouwbloemen variëren in grootte en type. Daarnaast is er een verschil tussen een rouwboeket en een rouwstuk.

Een rouwboeket is qua opmaak vergelijkbaar met een regulier boeket, maar de bloemsoorten en kleuren zijn zorgvuldig geselecteerd voor een passende uitstraling. Bij Baars Bloembinders kunnen rouwboeketten volledig op maat gemaakt worden volgens jouw specifieke voorkeuren.

Bij een rouwstuk worden de bloemen geplaatst in een oase, een vochtige basis. Wij beschikken over verschillende soorten rouwstukken:

  • Krans, hart of andere vorm rouwstuk: meestal geplaatst bij een graf of bij de kist
  • Druppelvormig, bol of ovaal rouwstuk: meestal geplaatst bij een graf of op de kist
  • Kistaankleding: meestal geplaatst op de kist

Teruggebeld worden?

Afspraak maken voor het samenstellen van een rouwboeket? Vul onderstaand terugbel formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Rouwboeketten bij Baars Bloembinders

Afscheid op maat
Voor op de kist – Rouwstuk kind – Gipskruid over de kist – Troostboeketten
rouwboeket
rouwboeket