Rouwkrans samenstellen

Afscheid nemen is voor niemand eenvoudig. Zeg met een rouwkrans, wat niet in woorden is uit te drukken.
Wil je een rouwkrans bestellen? Hierin kunnen wij je begeleiden en adviseren. Baars Bloembinders heeft jarenlange ervaring en werkt samen via Afscheid met Bloemen.
Wil je een afspraak maken voor het samenstellen van het rouwkrans? Bel onderstaand nummer. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
rouwkrans bestellen
Wij zorgen voor een persoonlijk afscheid, van een eenvoudig stijlvol rouwwerk tot een complete kistbedekking. Je kunt verschillende vormen en bloemen kiezen, passend bij de overledene en het seizoen.

Rouwkrans bestellen

Voor niemand is afscheid nemen eenvoudig. Met een rouwkrans kun je iets zeggen, wat met woorden niet is uit de drukken.

Wil je een rouwkrans bestellen? Wij van Baars Bloembinders ondersteunen je graag bij een persoonlijk afscheid, van een klassiek stijlvol rouwwerk tot een complete kistbedekking. Je hebt de keuze uit verschillende vormen en bloemen, passend bij overledene en het seizoen. Bekijk ons aanbod hier.

Je kunt bij ons terecht voor begeleiding en advies. Baars Bloembiners heeft jarenlange ervaring en werkt samen via Afscheid met Bloemen.

Wil je een afspraak maken voor het samenstellen van het rouwkrans? Bel dan onderstaand nummer. Wij staan je graag te woord.

rouwkrans bestellen

Persoonlijke service aan huis

Bij overlijden van een geliefde komt er veel op je af. Ondanks het grote verdriet moet er veel geregeld worden. Mocht er behoeften aan zijn, kunnen wij bij je langs komen om de mogelijkheden te bespreken. Gewoon bij je thuis en op een moment dat het voor jou uitkomt. Een rouwkrans bestellen wordt je met liefde zo eenvoudig mogelijk gemaakt.

Afscheid met bloemen logo

Diverse rouwstukken

Rouwbloemen bestaan in diverse variaties qua grootte en type. Er is een aanzienlijk onderscheid tussen een rouwboeket en een rouwstuk.

Een rouwkrans is een samenstelling van bloemen.  Een rouwkrans is er in diverse maten, vormen en kleuren. De kleuren zijn afhankelijk van de bloem die jij het best vindt passen bij de persoonlijkheid van de overledene. Bij Baars Bloembinders kunnen rouwkransen volledig aangepast worden aan jouw specifieke voorkeuren.

Bij een rouwstuk plaatsen we de bloemen in een oase, een vochtige basis.. Wij van Baars Bloembinders beschikken over verschillende soorten rouwstukken:

  • Krans, hart of andere vorm rouwstuk: meestal geplaatst bij een graf of bij de kist
  • Druppelvormig, bol of ovaal rouwstuk: meestal geplaatst bij een graf of op de kist
  • Kistaankleding: meestal geplaatst op de kist

Teruggebeld worden?

Afspraak maken voor het samenstellen van een rouwkrans? Vul onderstaand terugbel formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Rouwkrans online bestellen

Afscheid op maat
Voor op de kist – Rouwstuk kind – Gipskruid over de kist – Troostboeketten
rouwboeket
rouwboeket