Silk-ka bloemen

Met bloemen en planten kun je op een eenvoudige manier sfeer in een ruimte brengen. Heb je geen groene vingers maar wil je wel kunnen genieten van een fleurige bos bloemen? Kies dan voor een bos zijden bloemen van Silk-ka! Zo kun je genieten van mooie bloemen zonder dat je er veel aandacht aan hoeft te besteden. In onze winkel hebben wij een ruim assortiment aan trendy zijden bloemen die passen bij elke gelegenheid!

Laat je in onze winkel inspireren door ons ruime assortiment en vraag onze ervaren bloemisten naar de mogelijkheden. Wij luisteren graag naar jouw wensen en gaan graag aan de slag met een passend boeket! Baars Bloembinders is al ruim 100 jaar een begrip in IJsselstein en omgeving en onze expertise gebruiken wij graag om jou van een mooi boeket te voorzien.

Het verhaal van Silk-ka

Het verhaal van Patrick Oude Groeniger begint meer dan 30 jaar geleden. Patrick is de zoon van een bloemist. Juist daarom was het een gewaagde stap om zijden bloemen te gaan ontwerpen. Inmiddels worden de kunstbloemen in meer dan 75 landen over de hele wereld verkocht. Maak kennis met het verhaal van Patrick en hoe zijn passie is ontstaan:

“De liefde voor bloemen en bloemschikken is er bij mij met de paplepel ingegoten dankzij de bloemenwinkel van mijn vader. Daar werd ik voor het eerst geïnspireerd en gemotiveerd om mijn vaardigheden in het bloemschikken verder te ontwikkelen. Ik raakte hierin zo bedreven, dat het me zelfs internationale erkenning opleverde. Tijdens mijn voortdurende zoektocht naar nieuwe creaties en innovaties ontdekte ik de eindeloze mogelijkheden van zijde. Zo ontstond mijn fascinatie en passie voor kunstbloemen. Ik besloot een nieuwe weg in te slaan. Een nieuw concept werd geboren, een nieuw bedrijf werd opgericht: Silk-ka. Tegenwoordig zijn we één van de bekendste ontwerpers en exporteurs van kunstbloemencollecties wereldwijd. Een prestatie die mede mogelijk is gemaakt door onze loyale en zeer gewaardeerde klanten. Zonder hen hadden we dit niet gekund!” 

Patrick Oude Groeniger – Silk-ka

Collecties

Wij hebben in ons assortiment een ruim aanbod zijden bloemen van het mooie merk Silk-ka. De collecties van Silk-ka zijn gericht op de seizoenen. Hierdoor is er een lente, zomer, herfst en winter collectie. Zo kunnen wij de boeketten die wij maken altijd laten aansluiten bij de trends van het seizoen. In onze winkel hebben wij een vrolijk gekleurde wand met ons assortiment zijden bloemen, waar wij een uniek boeket van kunnen maken. Dus of dat je nu een mooi boeket voor thuis zoekt of juist een boeket voor op kantoor; de bloembinders van Baars kunnen dit voor je realiseren. Neem gerust contact met ons op via 030-6881325 en info@baars-bloembinders.nl om de mogelijkheden te bespreken of kom gezellig langs in onze winkel in IJsselstein! Wij gaan graag voor je aan de slag!