Troost bieden

Het is menselijk en we maken het allemaal mee in ons leven; troosten en getroost worden. Het uiten van emotie, het geven van steun doet goed en voelt goed. Wanneer een bekende een ingrijpende gebeurtenis heeft meegemaakt dan wil je er voor iemand zijn, maar de juiste woorden schieten soms te kort. Je kan dan kiezen voor een troost boeket. Het ontvangen van een troost boeket geeft iedereen een gevoel van oprechte warmte en aandacht in wellicht de moeilijkste periode in iemands leven.

Bij Baars Bloembinders hebben we diverse boeketten die je kan aanbieden als troost. Wij adviseren je graag. Bel onderstaand nummer of kom eens langs in onze winkel in IJsselstein.

troost boeket

Online troost boeket bestellen

Bont speels

300,00

Speels gestoken ovaal stuk met bonte bloemen.

Voor altijd in mijn hart

350,00

Compact gestoken rouwhart met rode of witte rozen.

Open hart bont

Vanaf 225,50

Compact gestoken open rouwhart met seizoensbloemen.

Open je hart

295,50
Een compact gestoken open hart met gipskruid of andere bloemen naar keuze.

Open hart wit

295,50

Compact gestoken open rouwhart met witte bloemen.

Wit

Vanaf 59,50

Rouwboeket met een lieve uitstraling in de witte tinten.

Bont

Vanaf 59,50
Rouwboeket seizoensbloemen

Warmte

Vanaf 59,50

Rouwboeket in warme oranje, roze tinten van seizoensbloemen.

Paars

Vanaf 79,50

Rouwboeket in diep paarse tinten van seizoensbloemen.

Wanneer geef je een troost boeket?

Een troost boeket geven kan bij allerlei omstandigheden. Eén van de meest gebruikelijke redenen is iemand een troost boeket geven wanneer iemand is overleden. Toch zijn er ook andere redenen. De term klinkt nogal zwaar, maar een troost boeket kan zelfs gegeven worden bij zaken zoals het overlijden van een huisdier, het meemaken van een ongeluk of andere vervelende omstandigheden. Het is een soort steunbetuiging of medeleven wanneer je een bos bloemen geeft.

Er zijn daarom ook diverse bloemen voor verschillende gelegenheden. Zo geef je andere bloemen bij overlijden dan voor een felicitatie. Zorg ervoor dat je bloemen kiest met een betekenis die passen bij de situatie of de boodschap die je wilt meegeven.

Geschikte bloemen als troost

Bloemen hebben de kracht om troost te bieden in moeilijke tijden. Met een boeket kun je iets zeggen, wat met woorden niet is uit de drukken. De meeste bloemen hebben dan ook een betekenis. Zo staan rozen voor ‘houden van’, een fresia voor ‘onvoorwaardelijke liefde’, een strobloem voor ‘onsterfelijkheid’. Je kunt er ook kiezen om de favoriete bloemen van de persoon die wordt getroost toe te voegen aan het boeket om het persoonlijker te maken. Bloemen beschikken over de bijzondere eigenschap om gevoelens van liefde en medeleven te uiten.

Op onze webshop staan diverse troost boeketten. Kies bijvoorbeeld voor het boeket lieflijk wit of voor het boeket lieve groet. Deze is voorzien van lichte en zachte kleuren.

troost boeket

Troost boeket wit in vaas

Eén van onze mooiste boeketten om iemand te condoleren of beterschap te wensen is het boeket wit in vaas. Dit is een losgebonden wit plukboeket in vaas. Het boeket is voorzien van zachte en witte tint kleuren. Om iemand een hart onder de riem te steken is het een aanrader om naast een troost boeket, een mooi persoonlijk kaartje mee te sturen. Jij bepaalt wat er op het kaartje komt te staan, en wij bezorgen het samen met het boeket.. Op deze manier kan je iemand toch voorzichtig laten stralen of een glimlach bezorgen.

Toch liever een andere troost boeket geven? Op onze webshop staan diverse boeketten om uit te kiezen.

Creëer je troost boeket met Baars Bloembinders

Kies voor een troost boeket bij Baars Bloembinders. Ons team staat voor je klaar voor begeleiding en advies. Baars Bloembinders heeft jarenlange ervaring en werkt samen met Afscheid met Bloemen. Wil je een afspraak maken om samen een rouwboeket te creëeren? Vul onderstaand terugbel formulier in. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan