Troost bieden

Het is menselijk en we maken het allemaal mee in ons leven, troosten en getroost worden. Het uiten van emotie, het geven van steun doet goed en voelt goed. Wanneer een bekende een ingrijpende gebeurtenis heeft meegemaakt dan wil je er voor iemand zijn, maar de juiste woorden schieten soms te kort. Je kan dan kiezen voor een troost boeket. Het ontvangen van een troost boeket geeft iedereen een gevoel van oprechte warmte en aandacht in wellicht de moeilijkste periode in iemands leven.

Bij Baars Bloembinders hebben we diverse boeketten die je kan aanbieden als troost. Daarnaast, bieden we ook de mooiste merken potten en decoraties aan in onze winkel. Kom langs en laat je inspireren!

Wanneer geef je een troost boeket?

Een troost boeket geven kan bij allerlei omstandigheden. Eén van de meest gebruikelijke redenen is iemand een troost boeket geven wanneer iemand is overleden. Toch zijn er ook andere redenen. De term klinkt nogal zwaar, maar een troost boeket kan zelfs gegeven worden bij zaken zoals het overlijden van een huisdier, het meemaken van een ongeluk of andere vervelende omstandigheden. Het is een soort steunbetuiging of medeleven wanneer je een bos bloemen geeft.

Er zijn daarom ook diverse bloemen voor verschillende gelegenheden. Zo geef je andere bloemen bij overlijden dan voor een felicitatie. Zorg ervoor dat je bloemen kiest met een betekenis die passen bij de situatie of de boodschap die je wilt meegeven.

Geschikte bloemen als troost

Wanneer je iemand een troost boeket wilt geven, zijn deze vaker wat somber. Hiermee wordt bedoeld dat je geen bloemen moet halen met vrolijke en felle kleuren. Daarnaast hebben bloemen ook vaak een betekenis. Zo staan rozen voor ‘houden van’, een fresia voor onvoorwaardelijke liefde, een strobloem voor onsterfelijkheid.

Op onze webshop staan diverse troost boeketten. Kies bijvoorbeeld voor het boek lieflijk wit of voor het boekt lieve groet. Deze is voorzien van lichte en zachte kleuren, waardoor het niet een saai boeket is, maar ook weer niet te vrolijk.

Troost boeket wit in vaas

Eén van onze favoriete troost boeket is het boeket wit in vaas. Dit is een losgebonden wit plukboeket in vaas. Een prachtig boeket om iemand te condoleren of beterschap te wensen. Het boeket is voorzien van zachte en witte tint kleuren. Op deze manier kan je iemand toch voorzichtig laten stralen of een glimlach bezorgen. Naast dat het boeket een mooi geschenk en gebaar is om te geven, zorgt deze ook voor een warme en sfeervolle aura in een ruimte.

Toch liever een andere troost boeket geven? Op onze webshop staan diverse boeketten. Neem een kijkje en kies jouw favoriete troost boeket uit voor een passende gelegenheid.

Een persoonlijk kaartje

Om iemand een hart onder de riem te steken is het een aanrader om naast een troost boeket, een mooi persoonlijk kaartje mee te sturen. Bepaal wat op het kaartje komt te staan en wij zorgen ervoor dat deze met het boeket wordt bezorgd.

Vóór 14.00 uur besteld, is dezelfde dag bezorgd!

Kies voor een troost boeket bij Baars Bloembinders. Plaats jouw bestelling door te bellen naar (030) 688-1325 of mail naar info@baars-bloembinders.nl. Daarnaast kan je ook via ons contactformulier jouw wens achterlaten. Wanneer jouw boeket vóór 14.00 uur besteld is, wordt deze dezelfde dag bezorgd! Vergeet je niet een persoonlijk kaartje bij te voegen? Het is tevens mogelijk om een persoonlijke bestelling te plaatsen via de optie snel bestellen. Bepaal hoe jouw bestelling eruit komt te zien en stel je ideale troost boeket zelf samen.

Jouw huis een fijn thuis
Uniek accessoires – Kleur in huis – Trendy & Uniek – Eigentijdse ideeën

Bekijk onze diensten

WAAR WIJ GOED IN ZIJN

Bestel makkelijk en snel een boeket of kies uit de vele accessoires. Kom langs in de winkel of laat bezorgen.

Bekijk hier enkele voorbeelden. De mogelijkheden zijn eindeloos. Maak een afspraak en bekijk onze look-books.

Wij komen graag bij u thuis, in gesprek met u ontdekken we welke groene oplossing het beste past bij uw interieur, smaak en budget.

Onbezorgd verse nieuwe bloemen bij jouw thuis, op kantoor of in je winkel. Wie wil er nou niet elke week een verse bos?

Baars Bloembinders staat je bij in deze moeilijke tijd. Wij zorgen voor een persoonlijk afscheid en begeleiden en adviseren.

Meer groen op de werkvloer? Wij zijn al jaren het vertrouwde adres voor bedrijfsbloemen, bedrijfsplanten en meer…